Wat doen we

We bieden enkel vaste jobs waardoor we niet enkel focussen op de competenties die nodig zijn om te voldoen aan een vacature, maar ook naar de juiste persoonlijke match tussen werkgever en werknemer. Wij zijn helder in onze communicatie naar opdrachtgever en kandidaat. Binnen verschillende vakgebieden kunnen wij u ondersteunen bij de zoektocht naar de ideale kandidaat.

Rekruteren / aanwerving:

Vlot aanwerven, juiste aanpak voor success, zien en plaatsen van talenten in de perfecte job.

Human resources:

Arbeidsovereenkomst. Aanvullend aanbod. Persoonlijke aanpak. Loon. Arbeidsduur. Proactief advies. Handige applicaties. Professionele ervaring voor het nemen van de juiste acties.

Advies / consultancy:

Professionele ervaring, inleving, correcte visie, meedenkend met elk bedrijf, maatwerk, vooruit denkend, maximum in elk persoon zien, het bedrijf boosten op het juiste vlak.

 

Moon staat voor effectiviteit.

MOoN neemt deze 3 hoofd taken van jou en je bedrijf over. Zo verlichten we u zorgen en kan u uzelf focussen op jouw core-business.

No cure No Pay

Ons “No cure No pay” systeem zal ervoor zorgen dat wij altijd discreet en professioneel op zoek gaan naar de juiste match op lange termijn. Uw tevredenheid is onze belangrijkste doelstelling.

Transparant

Wij zijn helder in onze communicatie naar opdrachtgever en kandidaat. Onze uitgebreide ervaring vertaalt zich in een oplossingsgerichte service. Respect, aandacht en een uiterst persoonlijke aanpak zijn heel belangrijk.

Markten

Binnen verschillende vakgebieden kunnen wij u ondersteunen in de zoektocht naar de ideale kandidaat. We zijn actief in een breed gamma aan sectoren: automotive, energie, logistiek, pharmacie, retail, arbeiders, horeca, accounting, dienstensector, …

Profielen

Voor de meest uiteenlopende profielen kunt u bij ons terecht: marketing, sales, administratie, PA’s, consultants, finance, …

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of collega?
Aarzel niet om ons te contacteren.