Wie/ wat is MoON

MOoN-recruitment-Oona-noyen-zaakvoerder-HR

Oona Noyen
HR Generalist – Recruitment Expert – Zaakvoerder

Geboren 23/7/1988 en stereotype Leeuw.
HR Enthousiasteling met ervaring als HR-Manager, HR-Adviseur, Talent/Recruitment Expert.
Passionate about what I do and about working with people.

Hoe is MOoN ontstaan?

Na enkele jaren als freelancer te werken binnen de werving en selectie-industrie kregen we meer en meer aanvragen om als consultant inhouse te gaan werken. Zo is MOoN van een eenmanszaak kunnen groeien naar een dynamisch team van consultants & recruiters.
Vandaag behandelen we het hele generalistische pakket van A tot Z en dit voor klanten over heel België, Londen, Parijs…

Waar staat MOoN voor?

Eerlijkheid is alles voor ons.
Het klinkt cliché maar het is echt, DE manier om een relatie op te bouwen met je klanten.
Als adviesbureau willen wij niet enkel scoren op korte termijn maar ervoor zorgen dat wij echt deel kunnen uitmaken van de groei van een organisatie.

Make your team & business grow… WITH US.

Het gaat over een oplossingsgerichte service waarbij wij ook transparant zijn als de doelstellingen niet of moeilijk haalbaar zijn.

Wij delen een passie voor kwaliteit, we houden ervan als ons klanten verbaast zijn van wat wij opleveren.
Hierdoor creëren wij ook succes in onze searches & inhouse projecten. Dankzij de combinatie van succes en passie zorgen wij voor een lange termijn relatie vol vertrouwen.

Wat differentieert MOoN van een ander bureau?

We zijn een kleine organisatie wat maakt dat wij altijd “dedicated” aanspreekpunten hebben. In onze organisatie is iedereen mee over de inhoud van projecten en vacatures van onze klanten maar onze klant zal altijd 1 vaste contactpersoon hebben, wat maakt dat je een relatie kan opbouwen.
Daar wij over een zeer talentvol team beschikken waarin ieder zijn eigen kwaliteiten heeft, kunnen wij ook altijd de juiste consultant aan de juiste klant koppelen.
Wij kicken op succes langs twee kanten.  Klant gelukkig – MOoN gelukkig.

De belangen van onze klanten komen bij al onze consultants op de eerste plek.
Daarbij werken wij op een andere NO CURE NO PAY manier dan onze concullega’s.  Wij bieden ook de beste garantievoorwaarden (die we bij voorkeur niet gebruiken ;))  Hierover geven wij graag meer informatie in een persoonlijk gesprek.

What’s in it for the client? 

Menselijke tarieven, lange termijn relatie, transparantie van dag 1, garantieclausules die uniek zijn in de markt & een samenwerking met enorm gepassioneerde consultants die niets liever willen dan succesvol zijn binnen hun vakgebied.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of collega?
Aarzel niet om ons te contacteren.